Meteen naar de inhoud
Tarieven

Ondernemers

In onderling overleg maak ik met u een vaste prijsafspraak waarbij alle werkzaamheden inclusief zijn. Deze prijs is dan ook afhankelijk van de wijze van aanleveren van al uw financiële stukken.

Wat valt er onder de prijsafspraak?

In de prijsafspraak zitten alle werkzaamheden die onder de wettelijke administratieve verplichting vallen. Verder heb ik nog uitgebreid met aanvullende diensten waardoor u een volledig pakket heeft zonder om te kijken, met dit pakket bent u klaar en zijn de jaarlijkse kosten voor u duidelijk en komen er daarnaast geen extrakosten meer.

De volgende diensten zitten in de prijsafspraak:

Dit is dus een uitgebreid pakket waarin alle werkzaamheden opgesloten zitten die jaarlijks terugkomen, u wordt dus niet verrast door facturen wanneer u mij om een advies heeft gevraagd. Dit pakket heeft een harde prijsafspraak welke duidelijk en helder is. Voor de prijs van dit pakket kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

Er bestaat ook de mogelijkheid voor een pakket op maat. Hierin komen alleen de diensten zoals u die wilt hebben. U kunt altijd bij mij informeren naar de prijs voor een pakket op maat.

Salarisadministratie

Klein

1 werknemer
17
50
  •  

Middel

2 - 5 werknemers
30
  •  

Groot

meer dan 5 werknemers
in overleg
  •  

Bovenstaande tarieven zijn per maand

Particulieren

Aangifte inkomstenbelasting

Samen met partner
60
  •  

Aangifte inkomstenbelasting

1 persoon
50
  •  

Beoordeling aangifte

Controle van uw aangifte
25
  •  

Bovenstaande tarieven zijn per aangifte

Toeslagen

Aanvraag wijzigen

10 per toeslag
  •  

Vereniging van Eigenaren

Vooraf bespreek ik met de leden hoeveel de administratie kost. Dit bedrag is dan inclusief samenstellen belastingaangiften van de leden en eventuele partners. Indien de leden zelf de belastingaangiften samenstellen geldt er natuurlijk een ander bedrag.